Re-editarea cărții ”Fecioara din Fatima”, PS Ioan Suciu

PREZENTARE CARTE “FECIOARA DIN FATIMA”

Fecioara-din-fatima În anul 1943, episcopul Ioan Suciu a publicat volumul „Fecioara din Fatima”.  În 2017, la aniversarea a 100 de ani de când Maica Domnului s-a arătat în Portugalia, s-a dorit o nouă editare a acestei cărți. În noua ediție din 2017, a fost construit un aparat de note de subsol, au fost inserate în textul original anumite adăugiri ce întregesc imaginea cronologică de ansamblu a evenimentelor.

Astfel, îndosebi „Studiul final”, încearcă să dea răspuns la câteva întrebări:

  • De ce a fost amânată cererea Fecioarei Maria de la Fatima ca Papii să îi consacre lumea şi, îndeosebi, Rusia?
  • Care a fost traiectoria plicului şi ce dezbateri se mai poartă la ora actuală în legătură cu celebrul „Al Treilea Secret” de la Fatima?
  • Care sunt fundamentele pretenţiilor musulmane că Sanctuarul de la Fatima le-ar aparţine de drept, ajungând să considere că, de fapt, creştinii au uzurpat un aşezământ islamic?
  • Care au fost principalele cereri ale Maicii Domnului exprimate la Fatima?

Faţă de cele precedente, ediţia 2017 cuprinde un adaus sporit de rugăciuni şi devoţiuni către Maica Sfântă de la Fatima.

Volumul cuprinde 496 de pagini de text și 56 de pagini cu fotografii alb-negru şi color. Poate fi achiziționat la prețul de 24 de lei. Cartea constituie o lectură spirituală în măsură să ne pregătească pentru trăirea –alături de întreaga Biserică- a acestui “An Centenar Fatima”.

Comenzi la Editura Surorilor Lauretane