Sufletele din purgator constituie o prioritate pentru Biserică

Din mărturia unui exorcist:

Într-un exorcism demonii au spus că ei au creat Infernul, nu Dumnezeu.

Purgatoriul trebuie să fie rodul milostivirii Părintelui ceresc.

În experiența mea de exorcist am avut mult contact cu sufletele din Purgator.

Credeți-mă, că este foarte impresionant. De atunci mă rog constant pentru ele.

Ceea ce vă comunic fac cu toată simplitatea și umilința pentru că cred că este important ca noi să ne reînnoim iubirea pentru ei. Oamenii îmi spun: “Dvs. vedeți sufletele din Purgator?” Nu, niciodată nu am văzut cu ochii mei sufletele din Purgator în timpul exorcismelor.

Doar le-am auzit vorbind atunci când apar persoanelor afectate de entități malefice sau în timpul rugăciunilor pe care le facem pentru persoanele care suferă.

În echipa de eliberare cu care lucrez, sunt persoane cărora Domnul le-a dat carisma să vadă și să audă sufletele din Purgator.

Totul este foarte misterios. Eu nu pot înțelege multe lucruri.

Caut să vă transmit diverse idei care vă pot ajuta în percepția a ceea ce este dincolo de moarte și înainte de toate, SĂ AVEȚI O IUBIRE MARE PENTRU RĂPOSAȚI.

După mine, trebuie eradicată ideea că sufletele care mor ‘deja se bucură de Dumnezeu’. 

De mult ori aud oameni spunând: ‘Deja este în Cer’; ‘Sărmanul, a suferit atât de mult, acum se odihnește, contemplându-l pe Dumnezeu.’

Nu și nu și nu.

Foarte puține suflete merg direct în Cer. Marea majoritate intră în faza de purificare proprie care se caracterizează prin mari suferințe. 

Întuneric, singurătate, tristețe, durere sufletească infinită. Și trec ani lungi, ani mulți în această stare. Ei cer rugăciuni: Liturghii, Rozarii, Calea Crucii.

Am o listă lungă cu persoane care mi-au dat numele lor, prenumele, anul morții lor, care au spus păcatele lor, au cerut diferite lucruri, mi-au cerut să le iert păcatele.

Marea majoritate din cei care vin la mine sunt rudele mele decedate. Marea majoritate nu îi cunosc. A trebuit să mă duc să-i caut în arborele genealogic și i-am aflat acolo.

Exact așa cum au spus. Nume și prenume exacte. Vârsta, data morții, circumstanțele exacte ale morții. Și am rămas “încremenit”.

Cu toții s-au prezentat plângând, plângând, plângând. Îmbrăcați în gri, majoritatea. Ele vorbesc doar ceea Dumnezeu le permite să spună. Eu nu îi întreb decât minimul pentru a verifica dacă nu e vorba de o înșelăciune demonică.

Demonul nu cere iertare, nu se spovedește, nu recunoaște păcatele sale, nu se roagă, nu e umil, nu îl recunoaște pe Isus Cristos ca Domnul și Dumnezeul său.

Sufletele din purgator constituie o prioritate pentru Biserică. Ele trebuie să fie o prioritate pentru noi toți. Postul strict, sacrificiile, pomenile, faptele bune, rugăciunile și înainte de toate sfintele liturghii și împărtășaniile oferite pentru cei defuncți îi ajută enorm.

Mereu ei cer liturghii. Protestantismul a creat o pagubă imensă sufletelor din purgator. Pastorii evanghelici învață că nu există purgator. Aceasta este o eroare gravă. Au aruncat indulgențele, pe când acestea sunt de un ajutor imens pentru cei răposați. 

Apar suflete ale unor pastori evanghelici în timpul rugăciunilor de exorcizare și mereu plâng și cer iertare pentru că au învățat erori. 

Să ne amintim că sufletele pentru care ne rugăm ne ajută. Ele nu pot obține nimic pentru ele însele, însă pot mijloci pentru noi. 

În consecință trebuie să evităm și cel mai mic păcat pentru a nu păta sufletul și pentru a nu ‘câștiga’ purgatoriul. Trebuie să facem multe fapte de caritate pentru a ne micșora purgatoriul. 

Să profităm pentru a câștiga un număr cât mai mare de indulgențe, parțiale și plenare.