Mesaje Medjugorje 2017

„Dragi copii, în acest timp de har, vă chem pe toți să vă deschideți inima milostivirii lui Dumnezeu, ca, prin rugăciune, pocăință și hotărârea pentru sfințenie să începeți o nouă viață.
Acest timp de primăvară e pentru voi imbold, în gândurile și inima voastră, la o nouă viață, la înnoire. De aceea, copilașilor, sunt cu voi: ca să vă ajut să spuneți DA cu hotărâre lui Dumnezeu și poruncilor lui Dumnezeu.
Nu sunteți singuri, eu sunt cu voi prin harul pe care Cel Preaînalt mi-l dă pentru voi și pentru generațiile de după voi.
Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea. ”
25 martie 2017


“Dragi copii, cu iubire maternă vin să vă ajut ca să aveți mai multă iubire, iar asta înseamnă mai multă credință! Vin să vă ajut să trăiți cu iubire cuvintele Fiului meu pentru ca lumea să fie altfel. De aceea, apostolii iubirii mele, vă adun în jurul meu. Priviți-mă cu inima! Vorbiți-mi ca unei Mame despre durerile, suferințele voastre, despre bucuriile voastre. Cereți-mi să mă rog Fiului meu pentru voi. Fiul meu e milostiv și drept, inima mea de Mamă ar dori ca și voi să fiți la fel. Inima mea de Mamă ar dori ca voi, apostolii iubirii mele, cu viața voastră, să vorbiți tuturor celor din jurul vostru despre Fiul meu și despre mine, așa încât lumea să fie altfel, să se întoarcă la simplitate și la curăție, să se întoarcă la credință și speranță. De aceea, copiii mei, rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă cu inima, rugați-vă cu iubire, rugați-vă cu fapte bune! Rugați-vă ca toți să Îl cunoască pe Fiul meu, ca lumea să se schimbe, ca lumea să se mântuiască! Trăiți cuvintele Fiului meu cu iubire, nu judecați, ci iubiți-vă unii pe alții, pentru ca inima mea să poată triumfa! Vă mulțumesc!”
2 mar. 2017


”Dragi copii! Azi vă invit să vă rugați pentru pace. Pace în inimile oamenilor, pace în familii și pace în lume. Satan este puternic și vrea ca voi toți să vă revoltați împotriva Lui Dumnezeu și vă duce din nou către tot ceea ce este uman, distrugând în inimi toate sentimentele față de Dumnezeu și lucrurile Lui. Voi, copilașilor, rugați-vă și luptați împotriva materialismului, modernismul și egoismul pe care lumea vi le oferă. Copilașilor, decideți-vă pentru sfințenie iar eu, cu Fiul meu Isus, mijlocim pentru voi. Vă mulțumesc că ați răspuns chemării mele.”
25 ian.2017


Fiul meu a fost izvor de iubire și de lumină atunci când a vorbit poporului tuturor popoarelor. Apostolii mei, urmați lumina sa, ceea ce nu este ușor, de aceea trebuie să fiți mici, trebuie să deveniți mai mici decât ceilalți și cu ajutorul credinței să vă umpleți de iubirea sa. Fără credință, niciun om de pe pământ nu poate trăi o experiență miraculoasă. Eu sunt cu voi, mă arăt prin aceste veniri, prin aceste cuvinte și doresc să vă mărturisesc iubirea mea și grija maternă.

Copiii mei, nu vă pierdeți timpul punându-vă întrebări la care nu primiți niciodată răspuns. La sfârșitul vieții voastre pământești Tatăl Ceresc vă va răspunde. Să știți mereu că Dumnezeu cunoaște totul, Dumnezeu vede, Dumnezeu iubește. Fiul meu preaiubit luminează viața și risipește întunericul.

Iubirea maternă care mă poartă la voi este inefabilă, ascunsă, dar adevărată. Eu îmi exprim sentimentele față de voi: iubire, înțelegere și bunăvoință maternă. De la voi, apostolii mei, cer rugăciunile voastre: trandafiri care trebuie să fie fapte de iubire. Acestea sunt pentru inima mea maternă rugăciunile cele mai dragi, pe acestea le port Fiului meu născut pentru voi. El vă privește și vă ascultă. Noi suntem întotdeauna alături de voi cu iubirea noastră care cheamă, unește, convertește, dă curaj și umple. De aceea, apostolii mei, iubiți-vă mereu unii pe alții și, mai ales, iubiți-l pe Fiul meu. Aceasta este singura cale pentru mântuire, pentru viața veșnică. Aceasta este rugăciunea mea preferată care, asemenea celui mai frumos parfum de trandafiri, umple inima mea. Rugați-vă întotdeauna, rugați-vă pentru preoții voștri ca să aibă forța de a fi lumina Fiului meu. Vă mulțumesc.”

Mirjana, 2 ian.2017