Pelerinaje 2013

Muzicienii Domnului

La Corul TinerilorBiserica Sf. Maria Regina Păcii s-a format de câţiva ani un grup coral-instrumental de tineri, care au fost foarte atraşi şi inspiraţi de cântecele de adoraţie de la Medjugorje.

Ei au fost invitaţi să cânte la diverse evenimente locale sau naţionale din viaţa Bisericii, precum la Nopţi de Vehghe, la Întâlnirea Eparhială a Tineretului, la întâlnirile grupului de rugăciune carismatică.

O bună parte dintre ei sunt elevi ai Colegiului Naţional de Artă Ion Vidu Timişoara, care au învăţat vioara, flautul, orga.

După ce mai întâi s-a închegat grupul coral-instrumental, Dumnezeu a trimis în toamna anului 2013 şi un dirijor în persoana fratelui Călin Nanu, violonist la Filarmonica Banatul. Cu ajutorul dânsului acum se restructurează corul pe patru voci şi se aşează sub control elementele spontane.

Lansăm chemarea tuturor tinerilor talentaţi din Timişoara, marcaţi de Medjugorje, să se asocieze acestui grup de cântăreţi pentru a-i cânta Domnului!

Îi puteţi auzi în fiecare duminică seara la Liturghia Tineretului urmată de Adoraţia Euharistică începând cu orele 18.00.

 

 

RadioMaria

 

ATENȚIE! În perioada 27 aprilie - 3 mai 2015 (afară de sâmbătă) sfintele Liturghii de la Biserica greco-catolică ”Sf. Maria Regina Păcii” din Timișoara de la orele 8.00 dimineața și cea de duminică, orele 10.00, se vor transmite în direct la Radio Maria! Predică: Pr. Valentin Danciu

Din regiunea Timișoara se vor putea urmări doar pe internet!

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS Feed
Pin It
Site Meter