Pelerinaje 2013

Muzicienii Domnului

La Corul TinerilorBiserica Sf. Maria Regina Păcii s-a format de câţiva ani un grup coral-instrumental de tineri, care au fost foarte atraşi şi inspiraţi de cântecele de adoraţie de la Medjugorje.

Ei au fost invitaţi să cânte la diverse evenimente locale sau naţionale din viaţa Bisericii, precum la Nopţi de Vehghe, la Întâlnirea Eparhială a Tineretului, la întâlnirile grupului de rugăciune carismatică.

O bună parte dintre ei sunt elevi ai Colegiului Naţional de Artă Ion Vidu Timişoara, care au învăţat vioara, flautul, orga.

După ce mai întâi s-a închegat grupul coral-instrumental, Dumnezeu a trimis în toamna anului 2013 şi un dirijor în persoana fratelui Călin Nanu, violonist la Filarmonica Banatul. Cu ajutorul dânsului acum se restructurează corul pe patru voci şi se aşează sub control elementele spontane.

Lansăm chemarea tuturor tinerilor talentaţi din Timişoara, marcaţi de Medjugorje, să se asocieze acestui grup de cântăreţi pentru a-i cânta Domnului!

Îi puteţi auzi în fiecare duminică seara la Liturghia Tineretului urmată de Adoraţia Euharistică începând cu orele 18.00.

 

 

holocaustul crestinilor web2

Adorația Euharistică Perpetuă

the eucharist

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS Feed
Pin It
Site Meter