Mărturii ale adoratorilor

AlexiaAlexia (12 ani): ”Motivul pentru care eu il vizitez pe Isus este simplu: Il iubesc enorm de mult și, de asemenea si el mă iubește! Simt asta la fiecare pas! Vin regulat la întâlnire pentru ca am nevoie de Călăuzirea lui Sfântă mai mult decat aerul pe care-l respir… Eu îi pun întrebări, îi adresez rugăminți, iar El îmi pune răspunsurile în suflet, le simt în mine și implicit simt care e Drumul atunci când mă aflu la răscruce… Uneori am încercări mari, chiar dureroase, dar am învățat că odată depășite am câștigat un plus de înțelepciune, de răbdare, de iubire… Și dacă m-ați întreba ce îmi doresc cel mai mult în viață, răspunsul ar fi: îmi doresc să fiu în așa fel încât să nu-L dezamăgesc niciodată pe Dumnezeul meu iubit care totodată mi-a fost întotdeauna un prieten de nădejde…..”

 

 

MirjanaMirjana: Isus ”îmi linisteste sufletul… pot să vorbesc cu el, să-i spun tot, iar el mă îmbărbătează, mă sfătuiește, mă revigorează, îmi liniștește sufletul. Îmi dă putere pentru a merge mai departe. Este o oază de pace în această lume învolburată și agitată.”

 

 

 

 

 

AndaAnda: ”Eu am început în 2008 să merg la Adorație, văzând strădania celor mai în vârstă care făceau eforturi mari să ajungă la orele de noapte la Adorație. Pentru mine era un sacrificiu, dar nu așa de mare ca al lor. Am început să-I vorbesc lui Isus, să mă rog pentru mine și pentru ceilalți. La un moment dat, după câțiva ani i-am cerut lui Isus un loc de muncă și El mi l-a dat. Apoi m-am abandonat întru totul Lui să-mi găsească El un soț.

Și din nou, Isus mi-a răspuns, prompt.

Acum merg la Adorație când pot, ca înlocuitor, tot la orele de noapte de Adorație. Încă Îi mulțumesc lui Isus și Bunului Dumnezeu pentru că mi-a ascultat rugăciunile, m-a păzit întotdeauna să ajung în siguranță peste tot, inclusiv noaptea la Adorație și mă rog în continuare pentru cei dragi, pentru bolnavi, pentru cei în vârstă și pentru toți cei care au nevoie.”

 

SimonaSimona: ”Fără EL nu aș fi trăit și nici nu pot trăi!”

 

 

 

 

 

 

D-naEllyElly: S-a rugat la Sf. Arhanghel Mihail, patronul Capelei de Adorație, pentru cele două procese ale ei. Le-a câștigat pe ambele în aceeași zi, în sărbătoarea Sfinților Arhangheli, pe 8 noiembrie, fără a avea un avocat, căci ea însăși și-a fost propriul avocat.
Într-o noapte, venind doamna Elly la Adorație la ora 4.00, s-au apropiat doi oameni suspecți de ea, vrând s-o atace. În acel moment a văzut un ”uriaș” în spatele lor care i-a ridicat de ceafă pe cei doi precum două fulgi și i-a așezat în fața Capelei. Cei doi au fugit cât au putut de repede iar ”uriașul” a dispărut.

 

 

 

LeoLeo care și-a aflat vocația preoțească, vine la Isus ”din iubire în primul rând, pentru că îmi găsesc alinarea în orice problemă aș avea, mă face fericit, și e cel mai util timp petrecut pentru că în rai, exact asta voi face, îl voi adora pe veci.”

 

 

 

 

 

 

ArianaArianna: ”Eu merg la Adorație pentru că mi-e dor de Isus… și caut zâmbetul Său plin de milostivire. Știu că El nu mă alungă niciodată de la El indiferent cât de puțin aș merita să stau în prezența Sa. Merg la Adorație pentru că Isus Domnul nostru merită să fie Adorat și că Inima Sa dorește sa vin la El, așa cum sunt…Să-L caut pentru că îmi dau seama că El este tot ceea ce am nevoie, și toate celelalte nevoi să i le încredințez Lui. Vreau să îl Ador pentru că știu că lumea aceasta s-ar prăbuși dacă Adorația față de Dumnezeu ar înceta…pentru ca este însăși prima Porunca a lui Dumnezeu.” (…) 
”Bunul Dumnezeu sa binecuvanteze aceasta capela deAdoratie si sa faca din ea un Bastion de aparare pentru intreaga lume. Sa va ocroteasca si sa va de-a darul fidelitatii si al perseverentei, la toti, in continuare. Lumea are nevoie de aceasta Capela!”

 

MariaMaria: „Isus este pt mine cel mai bun prieten, singurul prieten adevarat. Daca El e mereu alaturi de mine, zi de zi, in fiecare secunda a vietii mele cum pot eu sa nu ii dedic Lui doar cateva minute din viata mea? Nu este o obligatie ci o necesitate sa ii fiu alaturi, caci El este izvorul vietii mele, si fara El viata mea nu are nici un sens. Stand im fata Preasf. Sacrament simt cum o liniste si o pace profunda imi inunda sufletul, sunt fericita si nu pot explica de ce, este ceva ce nu pot descrie, ceva ce fiecare dintre noi trebuie sa experimenteze, e ceva minunat. Incarcata cu probleme vietii cotidiene, cu tristeti, suferinte dar si bucurii, impliniri doresc sa le impart pe toate cu Isus, sa ma bucur cu El, sa rad cu El, sa plang alaturi de El. De aceea Il vizitez regulat, deoarece cred ca merita cel putin o ora pe saptamana pentru cele 7 zile din saptamana pe care El mi le aloca mie.”