Aniversare: 11 Ani de Adorație Euharistică Perpetuă!

În 15 septembrie 2017 Biserica ”Sf. Maria Regina Păcii” sărbătorește împreună cu comunitatea adoratorilor din Timișoara 11 Ani de Adorație Euharistică Perpetuă!

Zestrea spirituală pe care orașul Timișoara a primit-o de la Dumnezeu prin Adorația Euharistică Perpetuă  acum 11 ani devine tot mai consistentă, mai prolifică. O experimentează adoratorii în viețile lor, o reflectă devotamentul săptămânal în vizitarea lui Isus Euharisticul, o mărturisesc mărturiile consemnate în Registrul mărturiilor și al mulțumirilor. 

O familie are mai multe ore de adorație două nopți la rând în fiecare săptămână și, atunci când cei doi soți sunt plecați din localitate, ar face orice ”ca să nu-și piardă orele”, găsind înlocuitori din anturajul lor. O domnișoară vine săptămânal de la aproape 100 km distanță pentru a ajunge la orele ei de adorație de noapte. Altă doamnă, vindecată de cancer, vine în fiecare săptămână noaptea pe jos din Mehala până la Capela de Adorație.

Contrar așteptărilor, adorația de noapte nu s-a dovedit niciodată a fi periculoasă, deoarece Dumnezeu și-a arătat protecția specială pentru adoratori. Iar cei care au perturbat uneori liniștea în Capelă, pur și simplu au dispărut de aici, n-au mai venit.

Precum s-a întâmplat în toate orașele unde există Adorație Euharistică perpetuă, și în Timișoara s-au împuținat actele de infracțiune (confirmat de ofițer de Poliție Huluță Florin) și s-au rărit fenomenele de calamitate naturală, precum inundații, viscole, cutremure, ninsori abundente, ger extrem etc comparativ cu restul țării. Sora Emmanuel de la Comunitatea Fericirilor din Medjugorje confirmă acest roade ale Adorației Euharistice ca fiind similare în lumea întreagă.

Anul acesta s-a purces la amenajarea interioară a capelei prin pictarea Fecioarei Maria de la Guadalupe, a lui Isus Îndurătorul, a Fericitului Vladimir Ghika, a Sf. Tereza de Calcutta, Sf. Iosif și Sf. Anton de către un pictor care dorește să rămână anonim. Urmează Calea Crucii și sfinții Arhangheli.

Grupul de tineri instrumentiști și cântăreți ”Regina Pacis” s-a format și se perfecționează în continuare în jurul Adorației Euharistice, care este preluată și re-transmisă de Radio Maria în fiecare joi și vineri la orele 21.00. Din acest grup s-au născut oameni de rugăciune și vocații preoțești! Iar din februarie 2017 funcționează grupul de rugăciune al tinerilor ”Inima Neprihănită a Mariei” în fiecare luni orele 19.15h.

DSC_0350

DSC_0351

afisAEP_11Ani