Mesaje Medjugorje 2016

„Dragi copii, cu mare bucurie vi-L aduc azi pe Fiul meu Isus, ca El să vă dea pacea Sa. Deschideți-vă inima, copilașilor, și fiți fericiți că Îl puteți primi! Cerul e cu voi și se luptă ca să fie pace în inimile voastre, în familiile voastre și în lume. Iar voi, copilașilor, să ajutați cu rugăciunea voastră ca asta să se întâmple. Vă binecuvântez împreună cu Fiul meu Isus și vă chem să nu pierdeți speranța și să aveți mereu privirea și inima voastră îndreptate spre Cer și spre veșnicie. Astfel veți fi deschiși față de Dumnezeu și față de planurile Sale. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea.”
25 dec.2016


„Dragi copii, inima mea maternă plânge în timp ce privește la ceea ce fac copiii mei. Păcatele se înmulțesc. Curăția inimii este tot mai puțin importantă. Fiul meu este uitat și tot mai puțin adorat iar copiii mei sunt asupriți. De aceea voi, copiii mei, apostolii iubirii mele, cu sufletul și cu inima invocați numele Fiul meu! El va avea pentru voi cuvinte de lumină. El vi se prezintă, frânge pâinea cu voi și vă oferă cuvintele iubirii pentru a le transforma în fapte de milostenie astfel încât voi să fiți martori ai adevărului. De aceea copii mei, nu vă fie teamă. Permiteți Fiului meu să locuiască în voi. El se va servi de voi pentru a vindeca răniții și pentru a converti sufletele rătăcite. De aceea, copii mei, reveniți la rugăciunea rozariului. Rugați-vă rozariul cu sentimente de bunătate, de sacrificiu și de milostivire. Rugați-vă nu doar prin cuvinte ci cu fapte de milostenie. Rugați-vă cu iubire pentru toți oamenii. Fiul meu a răspândit iubirea prin sacrificiul său. De aceea, trăiți cu El pentru a avea putere și speranță, pentru a avea iubirea care este viața și care conduce la Viața Veșnică. Datorită iubirii lui Dumnezeu, eu sunt cu voi și cu iubirea mea maternă, vă voi îndruma. Vă mulțumesc.” (Fecioara Maria a fost tristă în timpul apariției, spune Mirjana)

2 decembrie 2016


”Dragi copii! Și azi vă invit să vă întoarceți la rugăciune. În acest timp de har, Dumnezeu mi-a permis să vă îndrum spre sfințenie și spre o viață simplă astfel încât, în lucrurile mici, să-L puteți descoperi pe Dumnezeu Creatorul, îndrăgostiți-vă de El, iar viața voastră să fie o mulțumire către Cel Preaînalt pentru tot ceea ce vă oferă. Copilașilor, viața voastră să fie un dar pentru ceilalți în iubire, iar Dumnezeu vă va binecuvânta. Iar voi, dați mărturie fără interes, pentru iubirea față de Dumnezeu. Eu sunt cu voi și mijlocesc în fața Fiului meu pentru voi toți. Vă mulțumesc pentru că ați răspuns chemării mele.”
25 noi.216


Copiii mei, să vin la voi și să mă descopăr vouă e o mare bucurie pentru inima mea maternă. Acesta e darul Fiului meu pentru voi și pentru alții care vor veni.
Ca Mamă vă invit: iubiți-L pe Fiul meu mai presus de toate! Ca să Îl iubiți cu toată inima, trebuie să Îl cunoașteți; Îl veți cunoaște prin rugăciune.
Rugați-vă cu inima și cu sentimentele. A te ruga înseamnă a te gândi la iubirea și la jertfa Lui. A te ruga înseamnă a iubi, a da, a suferi și a oferi.
Pe voi, copiii mei, vă chem să fiți apostolii rugăciunii și ai iubirii. Copiii mei, e vremea să vegheați. În această veghe vă invit la rugăciune, iubire și încredere.
Inima mea maternă dorește ca, în timp ce Fiul meu se va uita în inimile voastre, să vadă în ele încredere și iubire necondiționată. Iubirea unificată a apostolilor mei va trăi, va birui și va dezvălui răul. Copilașii mei, eu am fost potirul Omului Dumnezeu, am fost instrumentul lui Dumnezeu. De aceea, pe voi, apostolii mei, vă invit să fiți potirul iubirii curate și adevărate a Fiului meu.
Vă invit să fiți instrument prin care toți aceia care nu au cunoscut iubirea lui Dumnezeu, care nu au iubit niciodată, [Îl] vor descoperi, [Îl] vor accepta și se vor mântui.
Vă mulțumesc, copiii mei.

2.noi.2016


Dragi copii, astăzi vă chem: rugați-vă pentru pace! Abandonați egoismul și trăiți mesajele pe care vi le dau. Fără asta nu vă puteți schimba viața.
Trăind rugăciunea, veți avea pacea. Trăind în pace, veți simți nevoia să dați mărturie, căci Îl veți descoperi pe Dumnezeu pe care acum îl simțiți departe.
De aceea, copilașilor, rugați-vă! Rugați-vă! Rugați-vă și permiteți-I lui Dumnezeu să intre în inima voastră!
Întoarceți-vă la post și la spovadă, ca să biruiți răul din voi și din jurul vostru.
Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea.

25.oct.2016


Dragi copii, Spiritul Sfant, dupa vointaTatalui Ceresc, M-a facut mama – Mama Lui Isus – si prin insusi acest fapt, de asemenea si mama voastra. De aceea vin la voi pentru ca sa va ascult, pentru ca sa va deschid bratele Mele materne, pentru ca sa va dau inima Mea si sa va chem sa ramaneti cu Mine, caci din inaltul Crucii Fiul Meu v-a incredintat Mie.
Din nefericire, multi dintre copiii Mei nu au ajuns sa cunoasca iubirea Fiului Meu; multi dintre ei nu vor sa o cunoasca. Oh, copiii Mei, cat de mult rau fac aceia care accepta sa creada, doar daca vad si inteleg! De aceea, voi, copiii Mei, apostolii Mei, in tacerea inimii voastre, ascultati glasul Fiului Meu, pentru ca inima voastra sa poata fi lacasul Lui, pentru ca ea sa nu fie intunecata si trista, ci sa fie luminata de lumina Fiului Meu. Cautati speranta cu credinta, caci credinta este viata sufletului.
Din nou va chem: rugati-va, rugati-va sa va traiti credinta in umilinta, in pace sufleteasca si plini de lumina.
Copiii Mei, nu incercati sa intelegeti totul dintr-o data, caci nici Eu n-am inteles totul imediat; dar am iubit si am crezut in sfintele cuvinte pe care Fiul Meu le rostea – El care a fost prima Lumina si inceputul rascumpararii.
Apostoli ai iubirii Mele – voi care va rugati, va oferiti pe voi insiva (va jertfiti), iubiti si nu judecati – mergeti si raspanditi adevarul, cuvintele Fiului Meu, Evanghelia, pentru ca voi sunteti Evanghelia vie; voi sunteti razele luminii Fiului Meu. Fiul Meu si cu Mine va vom fi alaturi, ca sa va incurajam si sa va punem la incercare.
Copiii Mei, cereti intotdeauna binecuvantarea acelora, si numai a acelora a caror maini au fost binecuvantate de Fiul Meu, a preotilor vostri.
Va multumesc.

2 oct. 2016


Dragi copii, astăzi vă chem la rugăciune. Fie ca rugăciunea să vă fie viață! Numai astfel inima voastră se va umple cu pace și cu bucurie. Dumnezeu vă va fi aproape și voi Îl veți simți în inima voastră ca Prieten, veți vorbi cu El ca și cu cineva pe care îl cunoașteți și, copilașilor, veți simți nevoia să dați mărturie, căci Isus va fi în inima voastră, iar voi [veți fi] uniți în El. Eu sunt cu voi și vă iubesc pe toți cu dragostea mea de Mamă. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea.
25 sept. 2016


 

Dragi copii, din voia Fiului meu și din dragostea mea de Mamă vin la voi, la copiii mei, în special la aceia care încă nu au cunoscut iubirea Fiului meu.
Vin la voi care vă gândiți la mine, care mă chemați. Vouă vă dau iubirea mea maternă și vă aduc binecuvântarea Fiului meu.
Aveți voi inima curată și deschisă? Vedeți voi darurile, semnele apropierii și iubirii mele? Copiii mei, în viața voastră pământească luați-vă după exemplul meu. Viața mea a fost durere, tăcere și nemărginită credință și încredere în Tatăl ceresc. Nimic nu e întâmplător, nici durerea, nici bucuria, nici suferința, nici iubirea. Toate acestea sunt haruri pe care Fiul meu vi le împarte și care vă conduc la viața veșnică. Fiul meu caută iubirea și rugăciunea făcute în El.
A iubi și a te ruga în El – vă voi învăța ca Mamă – e a te ruga în tăcerea propriului suflet, nu a recita doar cu buzele; e și cel mai mic gest frumos făcut în numele Fiului meu; e răbdarea, îndurarea, acceptarea bolii și jertfa făcută pentru altcineva.
Copiii mei, Dumnezeu vă privește. Rugați-vă ca și voi să vedeți chipul Lui și ca să vă poată fi descoperit.
Copiii mei, eu vă descopăr unicul și autenticul adevăr, rugați-vă ca să îl conștientizați și ca să puteți răspândi iubire și speranță, ca să puteți fi apostolii iubirii mele.
Inima mea de Mamă iubește în mod special păstorii, rugați-vă pentru mâinile lor binecuvântate.
Vă mulțumesc. 2 sept. 2016


„Dragi copii, astăzi doresc să împărtășesc cu voi bucuria cerească! Voi, copilașilor, deschideți ușa inimii ca să crească în inima voastră speranța, pacea și iubirea pe care numai Dumnezeu le dă. Copilașilor, prea sunteți legați de lume și de lucrurile lumești, din acest motiv satana vă agită ca vântul valurile mării. De aceea, fie ca verigile vieții voastre să fie rugăciunea cu inima și adorarea Fiului meu Isus. Predați-I Lui viitorul vostru ca să fiți, în El, bucurie altora și exemplu cu viața voastră. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea. ”

25 august 2016


„Dragi copii, am venit între voi, la voi, ca să îmi dați grijile voastre, ca să le duc Fiului meu, ca să mijlocesc înaintea Sa pentru binele vostru. Știu că fiecare din voi are propriile griji, propriile ispite, de aceea, cu dragoste de mamă, vă chem: veniți la masa Fiului meu! El frânge pâinea pentru voi, vi se dăruiește, vă dă speranță; de la voi așteaptă mai multă credință, speranță și seninătate; caută lupta interioară împotriva egoismului, a judecății și a slăbiciunilor omenești. De aceea, eu, ca Mamă, vă spun „Rugați-vă!“, căci rugăciunea vă dă putere pentru lupta interioară. Când era mic, Fiul meu mi-a spus adesea că mulți mă vor iubi și îmi vor spune „mamă“. Aici între voi, eu simt iubire – vă mulțumesc! Prin această iubire Îl rog pe Fiul meu: ca niciunul dintre voi să nu se întoarcă acasă așa cum a venit, ca să duceți cât mai multă speranță, îndurare și iubire; ca să îmi fiți apostoli ai iubirii, care, cu viața lor, vor da mărturie că Tatăl Ceresc e izvorul vieții, nu al morții. Dragi copii, cu dragoste de mamă vă rog din nou: rugați-vă pentru aleșii Fiului meu, pentru mâinile lor binecuvântate, pentru păstorii voștri, ca să Îl poată propovădui pe Fiul meu cu cât mai multă iubire și, astfel, să obțină convertiri. Vă mulțumesc!”

Mesajul Fecioarei Maria de la Medjugorje, 2 august 2016


” Dragi copii,prezența mea reală, vie, între voi trebuie să vă facă fericiți, deoarece e din marea iubire a Fiului meu. El mă trimite între voi ca să vă dau siguranță cu iubirea mea maternă; ca să înțelegeți că durerea și bucuria, suferința și iubirea fac să trăiască sufletul vostru cu intensitate; ca să vă chem din nou să celebrați inima lui Isus, inima credinței: Euharistia. Fiul meu, zi de zi și până în veșnicie, se întoarce viu între voi, se întoarce la voi. Dar nici nu v-a părăsit niciodată.Când unul dintre voi, copiii mei, se întoarce la El, inima mea de Mamă saltă de bucurie. De aceea, copiii mei, întoarceți-vă la Euharistie, la Fiul meu! Calea către Fiul meu e grea, plină de renunțări, dar la capătul ei e mereu lumină. Eu înțeleg durerile și suferințele voastre și, cu iubire de Mamă, șterg lacrimile voastre. Încredeți-vă în Fiul meu, căci El va face pentru voi ceea ce voi nici nu ați ști să cereți. Voi, copiii mei, trebuie să vă ocupați numai de sufletul vostru, căci sufletul e singurul lucru ce vă aparține pe pământ. Acest suflet îl veți aduce, murdărit sau curat, înaintea Tatălui ceresc. Amintiți-vă, credința în iubirea Fiului meu va fi mereu răsplătită.Vă rog să vă rugați în mod special pentru cei pe care Fiul meu i-a chemat să trăiască prin El și să iubească turma Lui. Vă mulțumesc.”

2 iulie 2016


„Dragi copii, mulțumiți lui Dumnezeu împreună cu mine, pentru darul de a fi cu voi. Rugați-vă copilașilor și trăiți poruncile lui Dumnezeu, pentru a fi fericiți pe pământ. Astăzi, în această zi de har doresc sa vă dau binecuvantarea mea maternă, de pace și de iubire. Mijlocesc pentru voi la Fiul meu și va invit sa perseverați în rugăciune, pentru că împreună cu voi, pot realiza planurile mele. Mulțumesc ca ați răspuns chemării mele.

25 iunie 2016


„Dragi copii, ca Mamă a Bisericii, ca Mama voastră, zâmbesc privindu-vă cum veniți la mine, cum vă adunați în jurul meu, cum mă căutați. Venirile mele între voi sunt dovadă ce arată cât de mult vă iubește Cerul. Ele vă arată calea spre viața veșnică, spre mântuire. Apostolii mei, voi care vă străduiți să aveți inimi curate, și pe Fiul meu în ele, voi sunteți pe drumul cel bun. Voi, care-L căutați pe Fiul meu, voi căutați calea cea bună. El a lăsat multe semne ale iubirii Sale. A lăsat speranța. E ușor să-L găsiți dacă sunteți gata de jertfă și de pocăință, dacă aveți răbdare, îndurare și iubire de aproapele. Mulți copii ai mei nu văd și nu aud pentru că nu vor. Nu acceptă cuvintele și faptele mele. Dar Fiul meu, prin mine, îi cheamă pe toți. Duhul Lui îi lumineazā pe toți copiii mei, în lumina Tatălui ceresc, în comuniunea Cerului și a pământului, în iubirea reciprocă, căci iubirea cheamă iubire și face ca faptele sā fie mai importante decât vorbele. De aceea, apostolii mei, rugați-vā pentru Biserica voastrā, iubiți-o și faceti faptele iubirii: oricât ar fi de trădatā, de rănită, ea este aici pentru că provine de la Tatăl ceresc. Rugați-vă pentru păstorii voștri, ca să vedeți în ei măreția iubirii Fiului meu. Vă mulțumesc.”

2 Iunie 2016


” Dragi copii, prezența mea este dar al Lui Dumnezeu pentru voi toți și imbold de convertire. Satana e puternic și dorește să pună dezordine și neliniște în inimile și în gândurile voastre. De aceea, copilașilor, rugați-vă ca Duhul Sfânt să vă conducă pe calea dreaptă a bucuriei și a păcii. Eu sunt cu voi și mijlocesc pentru voi înaintea Fiului meu. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea.”

25 Mai 2016


” Dragi copii, inima mea de Mamă doreşte convertirea voastră sinceră şi credința puternică pentru a putea transmite iubirea şi pacea tuturor celor din jurul vostru. Dar, copiii mei, nu uitaţi: fiecare din voi e o lume unică în ochii Tatălui ceresc, de aceea permiteți lucrării necontenite a Duhului Sfânt să acționeze asupra voastră. Fiți copiii mei curați în spirit. Frumusețea se găseşte în cele spirituale, căci tot ce e viu în spirit e şi foarte frumos. Nu uitaţi că, în Euharistie, care e inima credinţei, Fiul meu este mereu cu voi, vine la voi şi frânge pâinea cu voi deoarece, copiii mei, a murit pentru voi, a înviat şi va veni din nou. Aceste cuvinte ale mele vă sunt cunoscute, căci ele sunt adevăr, iar adevărul nu se schimbă, doar că mulți copii ai mei l-au uitat. Copiii mei, cuvintele mele nu sunt nici vechi, nici noi, ele sunt eterne. De aceea vă invit, copiii mei, să priviți bine semnele timpurilor, să adunaţi crucile risipite şi să fiţi apostoli ai revelației. Vă mulţumesc.”

2 Mai 2016