Ciclul ‘Neobabel – Aproximarea limbajului ca armă de persuasiune ideologică a noii culturi inclusive’

Pr. Valentin Danciu
Nopțile de Veghe la Biserica ‘Sf.Maria Regina Păcii’

 

Dacă preoția și viața consacrată vor fi distruse, familiile nu vor mai avea copii. Neobabel VI

Pr. Valentin Danciu la NOAPTEA DE VEGHE cu Sf. Fecioară de la Fatima, Regina Rozariului Vineri-sâmbătă, 12-13 mai 2023
Biserica greco-catolică ‘Regina Păcii’ Timișoara.
Primul obstacol în calea Revoluției neo-marxiste este religia.
Familia a creat cea mai mare formă de progres cultural și civilizațional. Familiile tradiționale au acceptat persecuția. O să vedem ce vor accepta familiile disfuncționale când va veni persecuția.
Se vorbește exasperant de milostivire și sensibilitate, de inteligență emoțională. O lume a urii față de rațiune, față de concordanța între realitate și voință, ura față de adevăr și exasperată de durerea rupturii de Dumnezeu și de propria realitate va ajunge invariabil la persecuția creștinilor. Ea va ajunge în coliziune directă cu Evanghelia.
Lucifer lucrează furibund la distrugerea preoției și a vieții consacrate, a instituțiilor care ne învață ce înseamnă să fii bărbat și femeie. Biblia este scoasă și interzisă în școli.
Înainte de a ataca familia, diavolul a încercat mai întâi să distrugă preoția și viața consacrată, adică adevărul profund al paternității și maternității spirituale.
Diavolul știe că dacă va distruge preoția și viața consacrată, familiile nu vor mai avea copii. Grupările anti-revoluționare încearcă chemarea bărbaților la Rozar.
A dispărut evlavia mariană și odată cu ea înțelegerea corectă a feminității. Femeile au rămas vulnerabile la erorile feminismului.
Slujindu-l pe Cristos, Maria a devenit cea mai puternică femeie din istorie.
Adevărul despre bărbat și femeie se află în Sfânta familie.
Să ne asumăm lupta spirituală, nu cea politică, lupta dintre diavol și Cristos în inimile noastre!