Referendumul: prilej de investiție în următoarea generație!

Referendumul: prilej de investiție în următoarele generații!
APĂRAȚI FAMILIA CÂT MAI ESTE TIMP!

Orice creștin este dator să apere valorile veșnice transmise nouă de către Cel care a murit pentru noi pe Cruce. Este vorba de valori fundamentale ale familiei pentru întreaga omenire. Nu a existat și nu va exista un moment mai prielnic în viața social-politică decât Referendumul pentru familie din 6 și 7 octombrie a.c. de a da glas acestui considerent.

Deja 14 țări din Europa au votat modificarea Constituție prin Referendum pentru apărarea familiei tradiționale. Dintre care Slovenia și Ungaria de ouă ori! Nici o cheltuiala nu este prea mare pentru supraviețuirea unei națiuni, pentru investiția în următoarele generații.

Citiți aici: Nu este nici o șmecherie cu întrebarea pusă pe buletinul de vot

Tinerilor, aveți sau veți avea copii.

Când o să vină „experți gender” în școlile copiilor voștri să le fure inocența și copilăria, o să regretați, de ce nu v-ați implicat acum. O să vină copiii voștri să vă explice că ei nu se regăsesc în pielea lor de băiat sau de fată; că fiica Dvs adolescentă s-a îndrăgostit de altă femeie și se chinuie să obțină acordul părinților pentru nuntă (!) sau soțul fiicei voastre are un amant bărbat. Au fost cazuri concrete.

Citiți: Îndemnul Conferinței Episcopale a României

În Marea Britanie există ”clinici” de schimbare a sexului. Acționează cu hormoni puternici în pubertate și chirurgical prin înlocuire a organelor genitale. Sunt asaltate de așa-numiți pacienți – bolnavi de propria lor identitate. Iar aceste clinici fiind insuficiente, se gândesc serios să se extindă. Fantasmele sexuale sunt fără limită. Și crude. Nu tolerează un alt mod de gândire, nu tolerează standarde morale, pozează în victime și desființează pe adversari – oameni de bună-credință pot rămâne fără servicii, fără proprietăți, cu amenzi uriașe, să fie târâți prin tribunale, să devină oprobriu public. În numele toleranței acești militanți gender și gay au reușit să aplice cu succes intoleranța și să marginalizeze pe mulți.

Prin votul nostru la referendum înfrânăm și îngrădim efectele celui mai nedrept război rece din istorie!

Asteptăm voluntarii: împărțim fluturași duminica la ușa Bisericilor din Timișoara, pe străzi, punem afișe.

Biserica Greco-catolică Sf. Maria Regina Păcii din Timișoara, telefon 0356-445040