Cele mai decăzute popoare sunt cele care au repudiat-o pe Maica Sfântă

13 iulie 2018, Sărbătoarea ROSA MYSTICA la Parohia greco-catolică ”Sf. Maria Regina Păcii”
Partea a II-a

 Comunitatea greco-catolică din Sânandrei a sosit cu statuia Rosa Mystica din parohia lor și încă un grup de credincioși a venit din Deta. Pentru o sărbătoare specială: 13 iulie, Rosa Mystica, pe care Parohia Sf. Maria Regina Păcii din Timișoara o sărbătorește în fiecare an, invitând alte parohii și preoți parohi cu statuile lor. 

Aparițiile Maicii Sfinte de la Fontanelle ca și ROSA MYSTICA au avut loc în special pentru preoți. Ea acolo nu ne spune lucruri prea măgulitoare nouă preoților, deși continuă să ne numească ”fiii Ei preaiubiți”, ci ne îndeamnă să chemăm poporul la rugăciune, jertfă și ispășire. 

De multă vreme Dumnezeu ar fi revărsat potop de pedepse asupra omenirii, dacă Maica Sfântă nu ar fi mijlocit! Ar fi fost de ajuns ca noi s-o cinstim  pe Maica Sfântă în sărbătorile Ei, în aparițiile Ei.

Preoții, spune Maica Domnului, ar trebui să avertizeze oamenii împotriva acestor păcate. Papa Ioan Paul al II-lea vorbea de apostazia tăcerii. Din păcate și printre preoți se manifestă această apostazie a tăcerii.

Uitați-vă la popoarele din nordul Europei, care au trecut la reformă! Suedia, Norvegia, Finlanda, Belgia. Din punct de vedere moral sunt cele mai decăzute popoare !

De acolo se răspândesc cele mai mizerabile și distrugătoare ideologii care vin din fundul iadului. Cine mai ține astăzi steagul sus? Acele popoare care nu au păsărit-o pe Maica Sfântă!

Ea spune: ”Nici un suflet nu se va pierde dacă se fac jertfe și rugăciuni pentru el!”

În Suedia părinții sunt obligați să accepte educația ”sexuală” a copiilor lor în grădiniță. Li se spun lucruri … murdare. Le îmbracă pe băieți în fetițe și invers, spunându-le că mai târziu își pot schimba sexul.

Acestea sunt popoarele care au trecut la protestantism, adică au ales să protesteze împotriva învățăturii Bisericii.

Dacă noi nu o părăsim, nici Maica Sfântă nu ne părăsește pe noi.

Dacă popoarele acestea nu mai au nevoie de mamă, uite consecințele. Sunt popoare așa-zis civilizate dar din care ies cele mai aberante și distrugătoare ideologii pentru familie și pentru civilizația umană.

În această seară vom face ceea ce spune Maica Sfântă la Montichiari Fontanelle: rugăciune, jertfă și ispășire.

Vom merge în procesiune cu picioarele goale, ca ispășire pentru păcatele noastre și ale preoților.